Close search

Сьомгова пъстърва на тиган здравословноApple

5.0
от общо 127 гласа
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Сьомгова пъстърва на тиган photo-credit Сьомгова пъстърва на тиган

Начин на приготвяне

  1. Мариноваме за кратко филето със зехтина, сока на лимона и подправката за риба.
  2. Загряваме плосък тиган и поставяме филето с кожата надолу. Запичаме около 3-4 минути. Обръщаме филето. 
  3. Запичаме още около 3-4 минути. 
  4. По желание, добавяме 0.5 ч.ч. вода и задушаваме под капак, докато се изпари водата.
  5. Сервираме със салата от домати и краставици.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK