Close search

Талята върху пица

4.5
от общо 129 гласа
Време: 35 мин.
Ниво: професионално
Порции: 1

Талята върху пица photo-credit Талята върху пица

Начин на приготвяне

  1. С малко брашно разстиламе тестото. По края намазваме с доматен сос. Поръсваме със сусам.
  2. Намазваме в средата с жълтък и печем във фурната. 
  3. В тиган без мазнина запичаме говеждото бон филе. Като е готово, го завиваме във фолио. За соса: нарязваме червен лук и магданоз. 
  4. Сипваме ги в купа и добавяме зехтин, балсамов оцет и черен пипер. 
  5. Нарязваме месото на много ситно. 
  6. Изваждаме пицата и слагаме рукола, месото, соса, настърган пармезан и накрая зехтин. Сервираме.

*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".

1 Коментар

  1. Small
    lisaveta.anachkova

    mnogo mi harecva vsi4ko

Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK