Close search

Тартар от риба тон на шеф Ивайло Рангелов

5.0
от общо 126 глас
Време: 10 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Тартар от риба тон на шеф Ивайло Рангелов

Начин на приготвяне

1. Нарязваме рибата на ситни кубчета или я накълцваме, като е добре да е леко замразена.

2. В купа слагаме рибата, нарязаните билки, няколко капки соев сос/светъл/ и чили сос, половината зехтин, сол и черен пипер.

3. С останалия зехтин намазваме хляба и го зaпичаме във фурна на 180 градуса до получаване на златисти брускети.

4. Оформяме тартара в подходяща чиния, декорираме с жълтък от пъдпъдъче яйце (може да е разбъркано и с рибата за по-лесно).

5. Намазваме тартара върху пресните брускети и си хапваме със студено розе за компания.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK