Close search

Телешки ребра с червено вино и розмарин

5.0
от общо 126 глас
Време: 5 ч.
Ниво: средно
Порции: 4

Телешки ребра с червено вино и розмарин photo-credit Телешки ребра с червено вино и розмарин

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Телешките ребра се натриват със сол и черен пипер, и се поставят в намазнена тавичка. Покрива се с фолио и се оставя 2 часа да се маринова. 
  2. След това в купа се смесват брашното, останалите подправки и олиото, и се разбъркват. Разпределят се върху ребрата. 
  3. Заливат се с червеното вино и се долива топла вода до половината. 
  4. Покрива се тавата с алуминиево фолио и се поставя да се пече на 180 градуса около 3 часа до готовност.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK