Close search

Телешки шишчета

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Телешки шишчета photo-credit Крехки телешки шишчета с мед и соев сос

Продукти

100 г съдържат:

  • 125 калории
  • 3 г мазнини
  • 21 г протеини

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и наряваме зеленчуците. 
  2. Накисваме шишчетата в студена вода за около десет минути. 
  3. Нанизваме на тях парчетата телешко месо, чушките и лука. Намазваме ги с половината от соевия сос. 
  4. Загряваме скарата до средно горещо и печем по 5-6 минути от всяка страна, намазвайки от време на време шишчетата с останалия соев сос. 
  5. Преди сервиране поливаме с меда. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK