Close search

Телешки стек с лайм

4.0
от общо 129 гласа
Време: 55 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Телешки стек с лайм photo-credit Телешки стек с лайм и червено вино

Продукти

100 г съдържат:

  • 152 калории
  • 8 г мазнини
  • 19 г протеини

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и подсушаваме месото.
  2. В купа смесваме всички подправки за марината и разбъркваме.
  3. Слагаме месото в марината и завиваме с фолио.
  4. Мариноваме колкото се може по-дълго, най-добре 24 часа. Добре е да го обръщаме често, за да се маринова еднакво от двете страни.
  5. Изваждаме и изпичаме във фурна (докато месото омекне хубаво).
  6. Измиваме и нарязваме на много ситно лайма. 
  7. След като извадим месото от фурната го режем на филийки и го поръсваме с лайма.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK