Close search

Телешки стек със сусам

5.0
от общо 126 глас
Време: 16 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Телешки стек със сусам photo-credit Вкусен телешки стек

Продукти

Начин на приготвяне

1. Приготвяме в купа дресинга, като разбъркваме 1 с.л. сусамово олио, соевия сос, сладкия чили сос, сока и кората на двата лайма.

2. Отделно в купа за сервиране смесваме граха, лютата чушка, пресния лук и кориандъра. Заливаме ги с повечето дресинг и объркваме добре. Поливаме стека с останалото сусамово олио и поднесете със сол и черен пипер.

3. Загряваме голям тиган на силен огън и когато се нагорещи много добре, слагаме стека и печем 6 минути, след това го нарязваме и го аранжираме върху салатата. Заливаме с останалия дресинг, поръсваме със сусама и поднасяме с парченца лайм.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK