Close search

Телешко бон филе с билки

5.0
от общо 127 гласа
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Телешко бон филе с билки photo-credit Вкусно и ароматно бон филе с билки

Начин на приготвяне

  1. Обезципяваме телешкото филе, след което го насоляваме със сол и черен пипер.
  2. Поставяме го на скарата или барбекюто до готовност леко сурово.
  3. Магданоза, дивия лук и мащерката ги нарязваме на ситно, и заедно със солта ги прибавяме към маслото, което след това го оформяме на салам.
  4. Гарнираме вече готовото филе със шайби билково масло или по желание, може да добавим и пюре от морков или целина.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK