Close search

Туршия от карфиол

3.0
от общо 127 гласа
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Туршия от карфиол photo-credit Туршия от карфиол

Начин на приготвяне

  1. В буркан от компот (800 мл.) слагаме 2 аспирина, 1 с.л. сол, 120 мл. оцет, 1 с.л. захар.
  2. Накъсваме карфиолa на розички и го слагаме в предварително подготвените буркани, като между тях слагаме по малко целина.
  3. Заливаме ги с вода, затваряме ги и няколко дни ги обръщаме.

По желание, може да сложим и няколко зрънца черен пипер.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK