Close search

Зеленчукова крем супа с розмарин

5.0
от общо 126 глас
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Зеленчукова крем супа с розмарин photo-credit Зеленчукова крем супа с розмарин

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и нарязваме зеленчуците на едри парчета. Заливаме ги със зеленчуковия бульон, добавяме розмарина и ги слагаме на среден огън да заврат. 
  2. Варим ги 20 минути или докато омекнат.
  3. След като се сварят зеленчуците, заедно с бульона, ги пасираме в блендер или пасатор. 
  4. Посоляваме ги със сол и пипер на вкус.
  5. Супата сервираме гореща, по желание гарнирана със заквасена сметана и препечен хляб.
Още от : супи

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK