Close search

Зеленчукова разядка

5.0
от общо 126 глас
Време: 55 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Зеленчукова разядка photo-credit Зеленчукова разядка

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Загрейте фурната на 220 ºС. Покрийте с хартия за печене плитка тава. 
  2. Сложете нарязаните моркови, чушки, лук и чесън. Поръсете със сол, пипер и зехтин. 
  3. Покрийте и отгоре с фолио. Печете за около 20 минути. 
  4. Открийте и разбъркайте зеленчуците. Продължете печенето без фолио за още 20 минути, или докато зеленчуците омекнат. 
  5. Оставете ги малко да се охладят. 
  6. Прехвърлете всичко в кухненски робот и сложете оцета и розмарина. Направете всичко на пюре. По желание сервирайте с пресни листа розмарин и с крекери.
Още от : предястия

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK