Close search

Фритата с тиквички

5.0
от общо 126 глас
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Фритата с тиквички photo-credit Фритата с тиквички

Начин на приготвяне

  1. Лукът се запържва за 5 минути на висока температура в зехтин докато омекне, но без да променя цвета си. 
  2. Добавят се тиквичките и чушките, нарязани на парченца, поръсва се със сол и пипер и се готви за около 8-10 минути на средна температура, докато тиквичките омекнат и се карамелизират. 
  3. Яйцата се разбиват отделно, поръсват се с малко сол и пипер и се слагат в тигана, така че да се разположат равномерно навсякъде между тиквичките. 
  4. Готви се до готовност на яйцата.
Още от : предястия

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK