Close search

Карпачо от риба тон

5.0
от общо 126 глас
Време: 10 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Карпачо от риба тон photo-credit Вкусно карпачо от риба тон

Начин на приготвяне

1. Нарязваме рибата тон на тънки филийки докато още е замразена.

2. Смесваме зехтина със сока от лайм, дивият лук нарязан на ситно и разбиваме добре с телена бъркалка

3. Подреждаме рибата в подходяща чиния, декорираме със спанака, рукола, чери домати, заливаме с дресинга, добавяме пармиджано, сол и черен пипер.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK