Close search

Крехко свинско с печени зеленчуци

5.0
от общо 126 глас
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 4 Бяло вино

Крехко свинско с печени зеленчуци photo-credit Крехко свинско с печени зеленчуци

Начин на приготвяне

1. Овкусяваме пържолите със сол, черен пипер и мащерка. Поставяме ги в голяма тавичка за печене. Почистваме и нарязваме на едро зеленчуците. Добавяме ги в тавичката, като ги осоляваме леко, поливаме с 2 с.л зехтин, малко топла вода и слагаме стръка розмарин.

2. Покриваме тавичката с домакинско алуминиево фолио и печем около 25 мин. на 180 градуса. Махаме фолиото и приготвяме дресинг от 2 с.л. зехтин, оцета и счуканата скилидка чесън. Поливаме зеленчуците и допичаме до златисто още около 10-15 мин.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK