Close search

Крем супа от тиква с къри здравословноApple

5.0
от общо 127 гласа
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Крем супа от тиква с къри photo-credit Крем супа от тиква с къри

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Слагаме парчетата тиква врят заедно със водата до омекване.
  2. Загряваме зехтина в тиган и задушаваме ситно нарязаният лук до омекване. Малко преди да свалим от котлона, добавяме смачкания чесъна и задушаваме още 1-2 минути, докато се усети аромата му.
  3. Пасираме лука, чесъна, тиквата, настъргания джинджифил и салвията.
  4. Слагаме пюрето на котлона, като добавяме млякото, сметаната, солта, кърито и черния пипер. 
  5. Оставяме да заври и сваляме супата от котлона.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK