Close search

Мъфини с белтъчен крем

5.0
от общо 126 глас
Време: 50 мин.
Ниво: лесно
Порции: 12

Мъфини с белтъчен крем photo-credit Сочни мъфини с белтъчен крем

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Смесваме сухите съставки в голяма купа и разбъркваме добре. Правим кладенче в средата и оставяме настрани. 
  2. В друга купа разбиваме яйцата с олиото и прясното мляко. Изсипваме при сухите съставки, разбъркваме много добре и пълним във формички за мъфини. 
  3. Печем в предварително загрята на 200 градуса фурна, около 20-25 минути.
  4. За крема: Разбиваме белтъците със захарта и оцета на твърд "сняг". 
  5. Готовия крем пълним в пош и шприцоваме върху мъфините, след като са поизстинали и запичаме за няколко минути във фурна (докато получат златист "загар"). 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK