Close search

Пълнени тиквички с гъби и сирене

5.0
от общо 126 глас
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Пълнени тиквички с гъби и сирене photo-credit Пълнени тиквички с гъби и сирене

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Използвайте не много големи тиквички. 
  2. Нарежете ги на две, така че да се получат пънчета и ги издълбайте, но не до кората. 
  3. Направете плънката от сиренето, нарязаните гъби, лук и чушки, и вътрешността на тиквичките, които запържете в загрятата мазнина. Овкусете със сол, пипер и риган. 
  4. Напълнете тиквичките и ги запечете на средна температура до готовност на тиквичките.
Още от : предястия

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK