Close search

Пъстра салата

5.0
от общо 131 гласа
Време: 25 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Пъстра салата photo-credit Пъстра салата с червено зеле, цвекло и ряпа

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и настъргваме зелето и цвеклото. Нарязваме на тънки кръгчета ряпата. 
  2. Намачкваме зелето със солта, зехтина и оцета. Върху него слагаме ряпата и цвеклото.
  3. По желание, преди сервиране поръсваме салатата с малко слънчогледово семе, подправки  и малко зехтин.
Още от : салати

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK