Close search

Печена кокосова пъстърва

5.0
от общо 126 глас
Време: 35 мин.
Ниво: професионално
Порции: 1

Печена кокосова пъстърва photo-credit Печена кокосова пъстърва

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Овкусяваме рибата с лимонов сок, зехтин и сол.
  2. За соса нарязваме чесъна, лютата чушка и кориандъра и настъргваме джинджифила. Смесваме всичко в купичка, като добавяме бадемите, доматеното пюре, гарам масалата и кокосовото мляко. Подправяме със сол и черен пипер.
  3. В тавичка с хартия за печене поставяме рибата и отгоре заливаме със соса. Печем във фурната на 200 градуса, около 15 минути.
  4. В подсолена вода сваряваме ориза и сервираме като гарнитура към рибата.
Още от : риба

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK