Close search

Печено пилешко месо с ароматни билки

5.0
от общо 126 глас
Време: 70 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Печено пилешко месо с ароматни билки photo-credit Печено пилешко с ароматни билки

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Застиламе тава за печене с фолио. Втриваме солта, черния, червения пипер, ригана, босилека, мащерката, розмарина и чесъна в бутчетата. 
  2. Върху него поставяме бутчетата, добавяме зехтина и бирата.
  3. Завиваме ги леко с фолиото и ги печем в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, около 50 минути.
  4. Изваждаме от фурната и добавяме ситно нарязания магданоз. 
  5. Разбъркваме и сервираме. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK