Close search

Печено пилешко месо с бира и розмарин

5.0
от общо 126 глас
Време: 60 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Печено пилешко месо с бира и розмарин photo-credit Сочно печено пилешко месо с розмарин

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Застиламе тава за печене с фолио. Втриваме солта, черния, червения пипер, ригана, босилека, мащерката, розмарина и чесъна в бутчетата. 
  2. Върху него поставяме бутчетата, добавяме зехтина и бирата.
  3. Завиваме ги леко с фолиото и ги печем в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, около 50 минути.
  4. Изваждаме от фурната, гарнираме със стръкчетата розмарин и сервираме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK