Close search

Пиле по дижонски

5.0
от общо 127 гласа
Време: 60 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Пиле по дижонски photo-credit Апетитно пиле с къри

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Загряваме маслото в тиган.
  2. Филето нарязваме на малки парчета и слагаме в тигана заедно с гъбите нарязани на тънки кръгчета. Пържим до получаване на златист цвят. 
  3. През това време, в тенджера смесваме кърито, горчицата и сметаната. Слагаме тенджерата на слаб огън, и при непрекъснато бъркане добавяме пилето с гъбите и сол на вкус.
  4. След като ястието заври, добавяме копъра. Разбъркваме добре и сервираме горещо.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK