Пилешки бутчета с билки
Продукти
- 4 пилешки бутчета
- 330 мл. бира
- 3 скилидки чесън обелени и смачкани
- 1 ч. л. сол
- 1 ч. л. захар
- 1 с. л. червен пипер
- 2 г черен пипер
- 2 с.л. зехтин
- 25 г риган пресен, ситно нярязан
- 20 г босилек пресен, ситно нярязан
- 20 г мащерка прясна, ситно нярязана
- 20 г розмарин
Начин на приготвяне
- Застиламе тава за печене с фолио. Втриваме солта, черния, червения пипер, ригана, босилека, мащерката, розмарина и чесъна в бутчетата.
- Върху него поставяме бутчетата, добавяме зехтина и бирата.
- Завиваме ги леко с фолиото и ги печем в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, около 50 минути.
- Сервираме веднага с гарнитура по желание.
Гъби в масло
Почистваме, измиваме и нарязваме гъбите на едро. (По желание, може да ги оставим цели).В дълбок тиган...
Крем супа от тиква с нар
Слагаме парчетата тиква във водата и варим до омекване.В тиган загряваме зехтина и в него задушаваме ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook