Close search

Пилешки гърди със свежа салата

5.0
от общо 126 глас
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Пилешки гърди със свежа салата photo-credit Пилешки гърди със свежа салата

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Месото се слага в тиган с незалепващо покритие да се запечата за малко. 
  2. Приготвя се дресинга: разбърква се оцетът, зехтинът, лимоновият сок, захарта, чесънът, риганът, солта и пипера. 1/3 от получената смес се слага се върху месото. 
  3. Пилешкото се запича в тиган на котлон, загрят на 200 ºС за около 10 минути. Обръща се по веднъж, за да се запече и от двете страни. 
  4. През това време в купа се смесват спанакът, краставицата, доматите, нарязани на парчета, и останалият дресинг. Разбърква се добре. 
  5. Пилешкото се сервира със салатата.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK