Close search

Пилешки рулца с аспержи

5.0
от общо 128 гласа
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Пилешки рулца с аспержи photo-credit Сочни пилешки филенца с рукола и аспержи

Продукти

100 г съдържат:

  • 125 калории
  • 3 г мазнини
  • 20 г протеини
  • 4 г въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. Нарязяваме пилешките гърди по дължина, така че да получим 8 филийки. Леко ги начукваме, за да изравним.
  2. Потапяме аспержите във вряла вода за около минута, докато станат крехки. Отцеждаме и изплакваме със студена вода.
  3. Смесваме сиренето Рикота, спанака и черния пипер. Нанасяме сместа върху всяко филе.
  4. Поставяме по една аспержа по средата и навиваме на руло. Запечатваме всяко руло с клечки за зъби.
  5. Загряваме мазнината в тиган с незалепващо покритие и запържваме пилешките филенца на среден огън, докато придобият кафяв цвят, след което отстраняваме клечките.
  6. Сервираме. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK