Close search

Пролетна салата с ягоди

5.0
от общо 127 гласа
Време: 15 мин.
Ниво: професионално
Порции: 1

Пролетна салата с ягоди photo-credit Свежа пролетна салата

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и нарязваме ягодите на тънки люспи. 
  2. Измиваме и накъсваме айсберга и руколата. 
  3. Смесваме нарязаните люспи с айсберга и руколата.
  4. Подправяме със зехтин и сол на вкус. 
  5. На едро ренде настъргваме синьото сирене и поръсваме, добавяме и кедровите ядки.
  6. Нанасяме предварително редуцираният балсамов оцет на “тънка паяжина” върху салатата.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK