Close search

Салата от червено зеле с джинджифил здравословноApple

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Салата от червено зеле с джинджифил photo-credit Полезна есенна салата.

Продукти

Начин на приготвяне

1. Зелето се нарязва на тънки ленти и се слага в купа. Прибавя се измитата и нарязана на кубчета червена чушка.

2. Джинджифилът се настъргва. Смесва се с оцета, меда и зехтина.

3. Салатата се залива с дресинга, овкусява се със сол и се разбърква много добре. Гарнираме с ореховите ядки и пресния кориандър.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK