Close search

Шоколадов мус с мед и авокадо

5.0
от общо 126 глас
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Шоколадов мус с мед и авокадо photo-credit Нежен мус с мед и авокадо

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Авокадото се разрязва на две по дължина. Костилката се отстранява, а месестата част се слага в блендер. 
  2. Прибавят се кокосовото мляко, медът, какаото, солта и разтопения на водна баня шоколад. Смила се докато се получи фина еднородна смес. 
  3. Шоколадовият мус се разлива в чашки, след това се охлажда за 30 минути.
  4. Преди поднасяне по желание се гарнира с малко заквасена сметана и малини.
Още от : десерти

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK