Close search

Сладкиш с праскови

4.5
от общо 127 гласа
Време: 65 мин.
Ниво: лесно
Порции: 8

Сладкиш с праскови photo-credit Сочен сладкиш с праскови

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разбиваме захарта с яйцата до побеляване. 
  2. Добавяме разтопеното масло и разбиваме добре. 
  3. След това добавяме млякото, лимоновата кора и ванилията. 
  4. Бакпулверът и брашното ги смесваме, и изсипваме в сместа. 
  5. Прасковите предварително нарязваме и овалваме в малко брашно, и добавяме към сместа. Разбъркваме внимателно с лъжица. 
  6. Печем на 180 градуса, около 45-50 минути.
  7. Преди сервиране, поръсваме с малко пудра захар.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK