Close search

Супа с пилешки дробчета и макарони

5.0
от общо 126 глас
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Супа с пилешки дробчета и макарони photo-credit Вкусна супа с пилешки дробчета, макарони и много свежи зелени подправки

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме на ситно пилешките дробчета.
  2. В добре загрят тиган запържваме дробчетата и нарязаните скилидки чесън.
  3. Когато дробчетата започнат да променят цвета си, изсипваме бялото вино и разбъркваме добре.Добавяме нарязания на ситно домат.
  4. Оставяме за известно време, докато виното се изпари напълно.
  5. В малка тенджера загряваме бульона, изсипваме чаша вода и чакаме да заври.
  6. Добавяме граха и посоляваме.
  7. След около пет минути изсипваме макароните в тенджерата и варим, разбърквайки, още около 5-8 минути.
  8. Добавяме дробчетата и нарязаните на ситно подправки. Готвим още 2-3 минути.
  9. Супата сервираме гореща.
Още от : супи

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK