Close search

Свински хапки с мед

4.7
от общо 128 гласа
Време: 4 ч.
Ниво: лесно
Порции: 4

Свински хапки с мед photo-credit Апетитни свински хапки с мед и соев сос

Продукти

100 г съдържат:

  • 220 калории
  • 16 г мазнини
  • 8 г протеини
  • 10 г въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме свинското месо на малки парчета. Овалваме го добре със ситно нарязания лук и чушка, меда, дафиновите листа, соевия сос, черен пипер и сол на вкус. 
  2. Пробождаме всяко парче с клечки за зъби. Поставяме в купа и я затваряме за 3-4 часа да се маринова. 
  3. Слагаме месото в намазнена тава или йенска форма, и печем на 180 градуса, около 50 минути.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK