Close search

Тартар от риба тон с лимон, салца от авокадо, селъри и препечен хляб

4.3
от общо 132 гласа
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Тартар от риба тон с лимон, салца от авокадо, селъри и препечен хляб photo-credit Тартар от риба тон с лимон, салца от авокадо, селъри и препечен хляб

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме рибата на кубчета и я овкусяваме със зехтн, сол, пипер, лимонов сок на вкус, и соевия сос.
  2. Нарязваме обеленото авокадо и почистения стрък селъри на кубчета. Овкусяваме ги със сол, зехтин и лимонов сок на вкус.
  3. Оформяме тартара в ринг и поднасяме салцата от авокадо. Овкусяваме с настърганата лимонова кора и запечен шам-фъстък.
  4. Поднасяме с препечен пълнозърнест хляб и салата от овкусена рукола.

Съвет:

Голямо разнообразие от прясна риба и рибни продукти, може да намерите в магазините: "Метро", "Пикадили" и "Фантастико". (Магазините зареждат рибни продукти всеки вторник и петък).

Още от : риба

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK