Close search

Телешко с нудълс и зеленчуци

5.0
от общо 126 глас
Време: 35 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Телешко с нудълс и зеленчуци photo-credit Апетитно телешко със сок от лайм и зеленчуци

Продукти

100 г съдържат:

  • 240 калории
  • 12 г мазнини
  • 30 г протеини
  • 35 г въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. Приготвяме спагетите според указанието на опаковката. Оставяме ги настрана.
  2. Загряваме мазнината в дълбок тиган на висока температура. Добавяме телешкото и го запържваме за две минути, като разбъркваме. 
  3. Добавяме чушката и готвим още 3 минути. Добавяме зеления грах и готвим още минута-две. Добавяме бульона, готвим още 2-3 минути, разбърквайки.
  4. Прибавяме спагетите и разбъркваме добре ястието. Изключваме котлона. 
  5. Поръсваме със сока от лайм и соевия сос. 
  6. Сервираме в купички, като отгоре поръсваме с пресен кориандър и соеви кълнове по желание.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK