Close search

Запечени смокини с мед и сирене здравословноApple

5.0
от общо 126 глас
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 8

Запечени смокини с мед и сирене photo-credit Сочни запечени смокини с мед и сирене

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и отцеждаме смокините. 
  2. Почистваме стеблата и ги срязваме на две. Поставяме ги в подходяща тава за печене. 
  3. Върху всяка поставяме малко от сиренето,  съвсем леко напръскваме със зехтин отгоре и слагаме във фурната. 
  4. Оставяме да се запече до лекото разтичане на сиренето (около 8-10 минути). 
  5. Изваждаме смокините от фурната и докато са още горещи ги поливаме с меда.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK