Close search

Крем супа от зелен боб с къри

5.0
от общо 126 глас
Време: 50 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Крем супа от зелен боб с къри photo-credit Ароматна крем супа от зелен боб с къри

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Задушаваме зеленият боб заедно с чесъна за 3 минути в зехтина. 
  2. Добавяме водата и кубчето бульон. Варим 15-20 минути след завирането. 
  3. След това пасираме. Слагаме на слаб огън и сметаната, и бъркаме докато се получи гладка смес. Посоляваме на вкус и добавяме кърито. 
  4. Супата сервираме топла, по желание гарнирана със ситно нарязан магданоз.
Още от : супи

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK