Close search

Пилешки крилца по цейлонски

5.0
от общо 126 глас
Време: 50 мин.
Ниво: професионално
Порции: 2

Пилешки крилца по цейлонски photo-credit Пилешки крилца по цейлонски

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Във вряща вода пускаме резенчетата лайм, настъргания джинджифил, чесъна, канелата, меда, бялото вино и соевия сос. Добавяме пилешките крилца и варим до готовност. Овкусяваме със сол и черен пипер.
  2. Отцеждаме внимателно крилцата и ги запържваме в загрято олио до златистокафяв цвят.
  3. Сервираме с резенчета лимон по желание.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK