Close search

Свинско контра филе

4.0
от общо 134 гласа
Време: 4 ч. и 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Свинско контра филе photo-credit Апетитно свинско контра филе

Продукти

100 г съдържат:

  • 198 калории
  • 13 г мазнини
  • 20 г протеини

Начин на приготвяне

  1. Осоляваме филето. 
  2. В купичка смесваме всички подправки на вкус и по-голямата част от зехтина.
  3. С четка намазваме добре контра филето.
  4. Оставяме го да престои така в покрита намаслена тава за около 2 часа. 
  5. След това смесваме останалия зехтин, меда, горчицата, виното и соевия сос. Разбъркваме добре.
  6. Внимателно и равномерно поливаме месото, покриваме го с фолио и го слагаме да се пече за 2 часа в умерено загряна фурна. 
  7. Поднасяме свинското контра филе на порции, поляти със соса от тавата и пожелание, с гарнитура от задушени зеленчуци.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK