Close search

Свинско с боб и лайм

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Свинско с боб и лайм photo-credit Вкусно свинско с боб

Начин на приготвяне

1. Загряваме оребрен тиган и запичаме свинското равномерно по около 5 мин от страна.

2. Задушаваме в малко зехтин лука, чесъна и дафиновия лист. Сотираме за 10 минути и прибавяме боба, портокаловия сок, сол, черен пипер и малко вода. Готвим на тих огън 10 минути, след това в купа намачкваме съставките.

3. Нарязваме свинското на лентички, добавяме подправките и лютата паста.  Поднасяме винското с боба, кориандъра и резаните лайм.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK