Close search

Тортелини с гъбен сос

5.0
от общо 126 глас
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Тортелини с гъбен сос photo-credit Постни тортелини със свеж гъбен сос

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме тортелините според инструкциите на опаковката, до полуготовност и ги отцеждаме.
  2. Междувременно запържваме гъбите заедно с чесъна, в зехтина, до омекване, за около 5-7 минути.
  3. Добавяме водата и овкусяваме със сол и черен пипер. 
  4. Оставяме сосът да къкри, докато се изпари половината течност. Добавяме тортелините, пармезана и маслото, и разбъркваме. 
  5. Сервираме ястието горещо, поръсено със ситно накълцан магданоз.
Още от : паста

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK