Close search

Българка патентова лекарство срещу рак от чесън

Българка патентова лекарство срещу рак от чесън Жена се e преборила със злокачествен рак на мускулите Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Жената се преборила със злокачествен рак на мускулите

Българката Наташа Вълкова е патентовала лек за рака, създаден от изцяло натурални съставки. Лекарството е тествано върху пациенти в Националната онкологична болница в София и наистина след приема му се наблюдава намаляване на раковите клетки в организма, разказва Нова телевизия.

Диагноза - злокачествен рак на мускулите

През 2002 година Наташа е диагностицирана със злокачествен рак на мускулите, като лекарите прогнозират, че ѝ остават не повече от две години живот. Тя започва традиционното лечение с химио и лъчетерапия, които обаче не дават добри резултати. Това подтиква жената започва да търси алтернативни начини да си помогне.

Наташа Вълкова като цяло не е случаен човек. Има диплома по икономическа кибернетика от Киевския държавен университет, специализирала е и биокибернетика. Познанията ѝ помагат да успее да стигне до безопасен извлек от чесън, който да консумира, за да намали последствията от лъчетарапията до минимум.

"Използвах го по време на цялата лъчетерапия и на химиотерапията, даже по време на лъчетерапията прекъснах болничния си лист и се върнах на работа, а в обедната почивка ходех да ми правят лъчетерапията."

Съставки

Основната съставка на медикамента е спиртен извлек от суров чесън, като също така в него има маточина, джоджен, босилек, мащерка и живовляк. Лекарството не се подлага на химична или термална обработка и по този начин съхранява всички полезни съставки на продуктите.

13 години по-късно Наташа е в прекрасно здраве и няма нито една метастаза, като според нея именно добавката ѝ е помогнала да пребори рака. Лекарите ѝ са впечатлени и я разпитват за лекарството. Постепенно жената започва да обмисля как да помогне и на други хора и така се решава да тегли кредит, за да купи машини и да създаде малка фабрика, в която работи заедно с дъщеря си.

Лекарството, което е регистрирано като хранителна добавка вече се разпространява в аптеките на цена по-малко от 10 лева. Според Наташа обаче при всеки болен добавката действа по различен начин и не трябва да се консумира без консултация с лекуващия лекар.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност