Close search

Дом като от списание

Дом като от списание Впечатлението за добре поддържан дом идва от няколко малко, но важни условия, които можете да приложите вкъщи Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Не всеки има възможност да си позволи стилист, който да обзаведе къщата му по последен писък на модата. Но пък и не е нужно, някой да ни казва как да се обзаведем, когато си има прости и лесни правила, които ще предадат на дома ни стил и блясък.

Всъщност впечатлението за добре поддържан дом идва от няколко малко, но важни условия, които можете да приложите вкъщи, без да инвестирате и лев в ремонт или смяна на мебелите.

mb1.jpg

По-малко вещи

Когато живеем дълго време на едно място, неусетно ставаме роби на собствените ни вещи и в едни момент домът ни се превръща в пълен хаос! Започнете да изхвърляте някой сувенирчета, подаръци, чаши и чинии, книги, списания и часовникът, който си чака нова батерия вече втора година върху секцията. Улеснете си живота и се отървете от излишните неща по секцията. Така и бърсането на прах, ще се превърне в детска игра!

light blue bright living room via home bunch new england home magazine

Независимо колко са ви мили някой от излишните „джидьавки“, отървете се от тях! Приберете ги в изба, или на тавана. Превилото е едно: Колкото по-малко вещи, толкова по-добре!

Urban Home Magazine_2208 Sherwood Ave_2014-04-08_5884 - Copy

Оставете само 3 или 4, които харесвате най-много. След три месеца ги приберете и извадете други.

Small-Living-Room-With-White-Wood-Floor

Скрийте кабелите

Кабелите винаги предават на дома вид на току що завършен строеж., дори той да е идеално подреден. Вържете ги в стройни редички със „свински опашки“, скрийте ги зад дивана, прикрийте ги с картини, изобщо, направете всичко възможно да не се виждат.

Четете още: Декорирай дома с естествени материали

ADORE_TINA_KENT3

Цветя

Поддържайте вазите си с свежи цветя. Много е красиво, когато влезеш някъде да видиш свеж букет на масата. Най-добре е да имате по един такъв във всяка стая.

tumblr_lx8pw8gTrx1qk3qlko1_500

Блестящи кранове

За да изглежда кухнята и банята ви перфектни, дори и ви да знаете, че не са, бършете крановете всеки ден до блясък! Най-лесно става със суха микрофибърна кърпа. Отнася се и за всички блестящи повърхности. Когато те блестят, и къщата ви блести. Също като в списание.

1650

Безкрайни повърхност

За да предадете на дома си една перфектна хармония и ред, време е да започнете да прибирате всичко. Не оставяйте козметиката си на открито, просто я сложете в шкафа под мивката или в спалнята.  Ластичетеата и четките също трябва да имат място във вашите шкафове, не върху тях. Отново повтарям – Колкото по-малко вещи толкова по-добре!

Четете още: Приказни детски стаи на известни личности

Great-Home-Decor-Magazines-Online

Спалнята

За да изглежда перфектна спалнята ви е нужно само да оправяте леглото си всеки ден!

page_131-860x1024

И не забравяйте – къщите е дом, а не музей, в който трябва да се стъпва на пръсти!

Източник: nie-jenite.bg

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност