Close search

Фестивал на здравословното хранене

Фестивал на здравословното хранене На 5 юни от 10.00 до 21.00 часа в МЕТРО Академия всички почитатели на здравословно приготвената и вкусна храна са поканени да присъстват на един уникален фестивал. Той се организира от майстор Валери Нешов и Crock-Pot, с подкрепата на slowcooker.bg. Медийни партньори на събитието са: 24kitchen, bg-mamma и kulinaria.bg. Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

На 5 юни от 10.00 до 21.00 часа в МЕТРО Академия всички почитатели на здравословно приготвената и вкусна храна са поканени да присъстват на един уникален фестивал. Той се организира от майстор Валери Нешов и Crock-Pot, с подкрепата на  slowcooker.bg. Медийни партньори на събитието са: 24kitchen, bg-mamma и  kulinaria.bg.

Ако сте от най-горещите фенове на готвенето - можете да се изявите и като шеф-готвачи! Продуктите са осигурени от организаторите. Ако решите да готвите свое ястие обаче, трябва да изпратите рецептата и уреда, с който ще я приготвите, най-късно до 03.06.2012 г. на имейл адрес: recipes@slowcooker.bg.

Освен че ще можете да наблюдавате здравословното готвене „на живо”, ще имате възможност да присъствате на интересни презентации, дискусии и демонстрации по темата. Ястията, сготвени от блогърите и участниците ще се дегустират от специално жури от професионални готвачи. Победителят ще получи награда, а за всички участници ще има сувенири за спомен!
Гостите на фестивала пък ще могат да се насладят на здравословна храна, приготвена от участниците-готвачи, както и на специалитетите на шеф Валери Нешов.

Ще присъствате и на награждаването на победителите в конкурса на kulinaria.bg и Crock-Pot: Сготви, сподели, спечели!

Заповядайте на фестивала - ще научите куп полезни и интересни тайни от света на здравословното хранене и готвене, ще откриете нови приятели и ще се забавлявате!
И най-важното: ще можете по-добре да се грижите за здравето си като се научите правилно да съчетавате продуктите и да готвите вкусно и здравословно!

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност