Close search

Гастрономически фестивал в Банско

Гастрономически фестивал в Банско Гастрономически фестивал в Банско Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Гастрономическият фестивал за втора поредна година ще се превърне в тържество на кулинарното майсторство. Известни български и чуждестранни готвачи, сомелиери, винопроизводители и производители на храни ще дадат най-доброто от себе си.

Ще можеш да опиташ традиционна българска кухня, но в гурме вариант. Компания ще й правят международна „висша кухня“ (haute cuisine), изключителни напитки и приятна музика.

А ако искаш да участваш в целия процес по създаването на хубавата храна, фестивалът дава възможност да готвиш заедно с готвачите и да научиш тайните им! Ще можеш да усвоиш и тънкото изкуство за смесване на напитките и да опиташ уникални коктейли. Сомелиерите пък ще ти обяснят кои храни си подхождат най-добре с различните вина, които ще дегустираш. За най-добрите в готвенето и барманските умения ще има награди.

А покрай цялото това епикурейско удоволствие, можеш и да отпуснеш морно тяло в спа-центъра Victoria на комплекса Premier Luxury Mountain Resort.

Пълната програма на събитието (на английски) виж тук.

А за да разбереш по-добре какво представлява фестивалът, хвърли един поглед и на видео клиповете от миналогодишното издание тук.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност