Close search

Идеи за външно осветление на масата (част 2)

Идеи за външно осветление на масата (част 2) Идеи за външно осветление на масата (част 2) Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

11. Свещи от миди - мидените черупки, които морето всяка година изхвърля на брега, са не само чудесна колекция, но са и изключително подходящи за декорация. Дълбоките и кръгли миди са най-подходящи за поставяне на свещи вътре в тях, защото издържат и горят по-дълго.

12. Светещи снимки - ако организирате парти за рожден ден или годишнина, празнуващият ще се почувства особено специален от фенер с негови фотографии. Това става лесно с три панти фоторамки, наредени около високи свещи.

13. Фенери с ленти - тези празнични фенери са направени от цикламени сатенени панделки. Цветовете отразяват класически филипински текстил.

14. Огън и лед светлина - поставете една стъклена ваза в друга, малко по-голяма. За по-сигурно сложете флорално лепило и цветна вода между тях.

15. Свещи в пясък - внимателно изсипете малко пясък и подредете мидени черупки. Светлината ще се пречупва по интересен начин и ще допринесе за по-различна и приятна атмосфера.

16. Цветна светлина - цветя и свещи не са нищо ново, но заедно те ​​създават настолна декорация, която прави лятото още по-забавно. Поставете високи оброчни свещи във висок стъклен съд и подредете цветята извън всеки. Преди това подстрижете стъблата, за да се поберат. За да ги запазите свежи, поставете всяко цвете в чинийка с вода.

17. Цветни парти светлини - тези цветя не са просто очарователни през деня - те са лъчисти през нощта. Въпреки магичния си външен вид, те са просто ваканционни светлини, покрити с изкуствени цветя (ние избрахме пламък с оттенък на копринени макове).

18. Ярки дворни фенери - няма нужда да местите партито на закрито, след като залезе слънцето, дори и дворът ви да не е осветен. Нямате място, където да окачите фенерите? Използвайте дървени стълбове, застопорени в цветни кофи, пълни с чакъл.

19. Перфорирани осветителни тела - перфорирайте шарена хартия, най-добре в два цвята (вижте снимката).

20. Висящи фенери - летните нощи са идеални за хранене на открито, под високи кленови дървета, от които висят красиви фенери.

Адаптирано и снимки от: marthastewart.com; превод и адаптация: Стефани Калчева

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност