Close search

Как да изберем правилните кухненски ножове

Как да изберем правилните кухненски ножове Как да изберем правилните кухненски ножове Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

На пръв поглед избирането и купуването на ножове изглежда съвсем лесна задача. Всъщност е добре да вземем предвид, че подобна инвестиция се прави за по-дълъг период от време. Много важна част за един нож е да бъде здрав, от устойчив материал и не на последно място да бъде достатъчно удобен за ползване.

Най-важно е да знаете от какъв нож имате нужда. За всички нас е ясно, че цената не винаги е признак за високо качество, затова не може да се разчита само на това. Когато си купувате нож за вкъщи, най-съществената част е да знаете кой ще ви предостави максимална безопасност и комфорт при работа. 

За всички, които познават и обичат готвенето, определено познават марката Wenger, швейцарския производител с големи традиции - едни истински инструменти за постигане на съвършенство.

Препоръчваме комплектът Wenger Grand Maitre. Той съдържа следните елементи - 6 броя кухненски нож Wenger Grand Maitre за пържоли, назъбен, 110 mm, тегло 590 грама, цвят натурално дърво (бамбук) - опаковка подаръчна кутия от полистирол. Характеристики на стоманата - двойно темперирано (закалено) острие за оптимална гъвкавост. Висококачествена неръждаема стомана с максимална устойчивост срещу корозия. Огледално полирана за елиминиране на всякакви грапавини и микро пори. Закръглен гръб на острието за максимална безопасност и комфорт при работа.

Ако искате да внесете повече професионализъм в своята кухня за добри резултати препоръчваме серията Wenger Forged - те са добро решение както за професионалисти така и за любители, при запазена оптимална цена. 

Предназначение: за рязане и кълцане. Дължина на острието 26 см, тегло - 263 грама, цвят: черен. Опаковка - луксозна подаръчна кутия. Характеристики на стоманата: острие от кована стомана за дълга употреба и устойчивост на затъпяване- 25-30 градусовото заточване гарантира оптимален ъгъл при работа. Проектиран за европейски и азиатски стил на готвене. Огледално полирана за елиминиране на всякакви грапавини и микро пори.

Чудесно допълнение към него може да направим и с кухненски нож Wenger Forged универсален, за белене, с гладко острие, 76 mm.

Открийте своето кулинарно вдъхновение или внесете свежест в дома на по-добри цени, сравнете в tuk.bg.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност