Close search

Как да НЕ декорираме дома си

Как да НЕ декорираме дома си Как да НЕ декорираме дома си Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Домът, това е мястото където човек се чувства спокоен и защитен, където можем да бъдем напълно себе си. Това е причината да е толкова важно за нас как ще го обзаведем. Всеки дом е индивидуален, макар и някой да си приличат. Той е създаден поред собствените ни предпочитания и желани.

Малко или много всеки сам декорира дома си и често в желанието си да следваме модните тенденции, си навличаме купища проблеми на главата.

Bohemian-Home-Decor-Friendly-Designed-for-Kids-03

Ето най-честите грешки, които можем да допуснем при декориране на апартамента си.

  • Мебел, която изглежда добре, но е адски неудобна

Това е все едно да си купите обувки с тънък ток, които ви стоят прекрасно, но са ужасно неудобни. Обаче обувките се сменят всеки сезон, а мебелите? Не рискувайте, най-добре преди да купите – пробвайте!

home-decor-accessories-ideas-awesome-ideas-on-decoration-design-ideas

  • Прекалено модерното

Нещо, което изглежда прекрасно в мебелния магазин, както и на корицата на списанието, където за пръв път го видяхте, но у дома… нямаше същият ефект. Изглежда коренно различно в комбинация с другите мебели. Тази грешка помага да проумеем, че не трябва да следваме сляпо тенденциите, а на първо място да останем верни на стила си.

  • Стена, боядисана без да се тества преди това

Преди да боядисате спалнята си с червено пробвайте, не чакайте да видите крайния резултат, защото тогава ще сте хвърлили много усилия и труд.

home-decorating-and-interior-plan

  • Евтината покупка

Спестихте от покупка на качествен стол за сметка на екскурзията до Венеция, а след няколко месеца, когато столът се счупи, осъзнахте значението на израза „Не сме толкова бедни, за да си купуваме евтини неща“.

  • Излишната флора

Цветя изглеждат прекрасно на кориците не списанията за мебели, но действителността не е винаги такава. Купувайте си цветя, само ако сте сигурни, че атмосферата у вас е подходяща за тях и можете да се грижите за оцеляването им. Те също са живи организми все пак.

home-decor

  • Бедственото „Направи си сам“

Виждате прекрасни идеи за „направи си сам“ декорация и решавате да си ги направите и вие. Само дето веднага осъзнавате, че това е пълен кошмар. Все пак, не може да се схване цялата система на изработване на нещо, само от няколко снимки.

  • Забравете за бялото

Не рискувайте с бели мебели, защото ще ви е страх да се доближите до тях. Не допускайте да живеете в стрес заради един диван. Проблемите извън дома са ви достатъчни.

modern-home-decoration-ideas-contemporary-design

Източник и снимки: nie-jenite.bg

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност