Close search

Клеева тинктура при високо кръвно, язва и гастрит

Клеева тинктура при високо кръвно, язва и гастрит Клеева тинктура при високо кръвно, язва и гастрит Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Клеевата тинктура отдавна е известна с лечебните си свойства. 

Слабоизвестен факт е обаче, че тя успешно се справя с лечението на заболявания като язва, високо кръвно налягане, гастрит, възпаление на венците и много други.

Клеева тинктура всъщност е извлек от спирт и прополис. Прополисът е пчелен продукт, създаден от растителни смоли, припомнят колегите от bilka.info.

Самата тинктура, прилагана външно е мощен стимулант на имунната система, има противовъзпалително и заздравително действие. Тя спомага и за повишаване съдържанието на хемоглобин в кръвта. С помощта на тази течност съвсем успешно се лекува и язва на стомаха. Намира широко употребление и в стоматологията, като средство за борба с парадонтозата.

Как да прилагате клеева тинктура успешно?

  • За лекуване на гастрит или язва се вземат по 4 капки, които предварително сте размили в малко количество вода или мляко, преди хранене. Лечението се прилага 3 до 4 пъти дневно.
  • При високо кръвно налягане или атеросклероза, разтворете 20 капки тинктура в леко стоплена вода или мляко. Тази доза се прилага по два пъти, всеки ден.
  • Гаргара с 15 капки от тинктурата, разтворена в чаша вода подсигурява дезинфекция на венците.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност