Close search

Когато чисти Той

Когато чисти Той Когато чисти Той Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Почистването на дома Ви разтоварва от натрупаното през деня напрежение? Обичате да стъпвате върху трохи, кал или разсипана сол? Космите от кучето и котката изобщо не Ви впечатляват и не пречат на хармонията в света Ви? Тогава тази статия не е за Вас.

Ако, обаче, сте си отговорили с едно голямо „не“ на горните въпроси, то сигурно мечтаете за някой, който да свърши досадната работа и да Ви освободи от нея. Няма по-приятно нещо, от това да се прибереш, след тежък ден, в чист и уютен дом; да се отдадеш на приятни и релаксиращи занимания; да отделиш време за любимите хора. Да, толкова е хубаво да има кой да Ви отмени. 

Всъщност този някой наистина съществува и не е Вашата любяща половинка. Това е Той – роботът, новият помощник на съвременното домакинство. 

Роботите все повече навлизат в живота ни. Те вършат тежката работа в производствените процеси. Те проверяват за опасности след бедствия и аварии. Дори спасяват човешки животи. Тогава защо да не могат и да ни отменят в домашните задължения?

Когато чисти Той, роботът почти не се нуждае от Вашата помощ. Достатъчно умен и снабден с различни сензори, Той сканира подовите настилки в дома Ви и ги почиства старателно. Можете да го настроите да работи, докато Вие самите сте още в офиса. Можете да го включите и да излезете на разходка в парка с децата, на среща с приятели, на кино. Можете да сготвите вечеря, да четете книга или дори да спите, докато Той чисти. Изборът е Ваш! 

Често, когато хората го видят, си казват „о, това е невзможно“, „тази малка кръгла джаджа няма да се справи с този голям хол“ или дори „абсурд, не вярвам“. Това, обаче, е iRobot и Той наистина знае какво прави, при това го прави добре.

Можете да изберете за дома си прахосмукачка или подочистачка, или миещ робот. Всичко зависи от индивидуалните Ви нужди. Независимо дали е Roomba, Braava или Scooba, Той ще стане неразделна част от Вашето семейство. Защото iRobot се справя отлично със задачите си. И най-важното, върши работата вместо Вас!

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност