Close search

Кой дебне под леглото на детето?

Кой дебне под леглото на детето? Кой дебне под леглото на детето? Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Помните ли като деца кой живееше под Вашето легло? Войник ли беше, фея, а може би чудовище? Под леглото често се крие щипка страх, доза приключение и много вдъхновение, особено когато си малък, а светът е пълен с толкова много цветове, шумове и аромати.

Да, всеки от нас е имал своя приятел или враг под леглото. С течение на времето, обаче, образите изчезват и отстъпват място на чисто физическите „находки“ и прахоляк. С порастването на детето се променя и пространството под леглото. От свърталище на пирати, то се превръща в свърталище на трохи, дъвки, някой забравен бонбон, преди заспиване, кубче от конструктор, чорап и какво ли още не. Все съкровища, които нямат място в дома и в детската стая.

Да се бориш с необятния извор на безценни предмети е тежка задача и изисква ежедневни усилия. Времето и желанието за справяне с нея обикновено все не достигат. Затова никак не е чудно, че това се превръща в едно от най-досадните и неприятни задължения в дома. Прахосмукачки, метли, парцали и много скандали – това са най-честите оръжия. И колко ли много Ви тежат?

Днес, обаче, искаме да ви разкажем за домашните помощници, които ще се справят с този проблем, без да се оплакват от умора или болки в кръста. Това са роботите прахосмукачки и подочистачки на iRobot.
Прахосмукачките Roomba са снабдени със специални сензори, които позволяват на робота да почиства не само около, но и под мебелите. Благодарение на тях, уредът разпознава завеси, кувертюри и други текстилни повърхности и преминава през тях, като Ви спасява от боклуците и прахоляка под леглата, диваните, шкафовете и гардеробите.

Специалната навигационна система на подочистачката Braava също насочва роботчето до всяко кътче на дома ви. Тихата работа и височина от 7 см, осигуряват достъп до всички твърди повърхности в детската стаята, дори когато някой спи в нея. Защо да отделяте време за почистване, когато можете да оставите iRobot да свърши това вместо вас? Поверете му задълженията, а Вие се отдайте на игри и забавления. Така феите и чудовищата, под леглото на детето Ви, ще живеят много по-дълго време.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност