Close search

Кулинарна академия HRC с приз за принос в развитието на кулинарното изкуство

Кулинарна академия HRC с приз за принос в развитието на кулинарното изкуство Специална награда за „Значителен принос за развитието и обучението на кадри в областта на кулинарното изкуство в България” бе връчена на Кулинарна академия HRC към Висше училище Международен колеж по време на церемонията по раздаване нa годишните награди. Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Специална награда за „Значителен принос за развитието и обучението на кадри в областта на кулинарното изкуство в България” бе връчена на Кулинарна академия HRC към Висше училище Международен колеж по време на церемонията по раздаване нa годишните награди.

За 15-та поредна година БХРА връчва отличия за успешно предприемачество в българския туристически бизнес. Сред гостите на официалната церемония присъстваха министър Трайчо Трайков и зам.министър Иво Маринов, представители на общини, партньори на БХРА от туристически организации, партньори от бизнеса, водещи мениджъри и собственици в туризма, членове на асоциацията от цялата страна.

За Кулинарна академия HRC това е високо признание от страна на БХРА и българския туристически бизнес. Учебното заведение към висшето училище съществува едва от 2008 г. и отличието на БХРА означава, че екипът на Кулинарна академия HRC работи в правилната посока за успешното развитие на българския туристически бизнес.

1 Коментар

  1. Small
    aYlNlfdX

    1

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност