Кулинарна академия HRC с приз за принос в развитието на кулинарното изкуство
Специална награда за „Значителен принос за развитието и обучението на кадри в областта на кулинарното изкуство в България” бе връчена на Кулинарна академия HRC към Висше училище Международен колеж по време на церемонията по раздаване нa годишните награди.
За 15-та поредна година БХРА връчва отличия за успешно предприемачество в българския туристически бизнес. Сред гостите на официалната церемония присъстваха министър Трайчо Трайков и зам.министър Иво Маринов, представители на общини, партньори на БХРА от туристически организации, партньори от бизнеса, водещи мениджъри и собственици в туризма, членове на асоциацията от цялата страна.
За Кулинарна академия HRC това е високо признание от страна на БХРА и българския туристически бизнес. Учебното заведение към висшето училище съществува едва от 2008 г. и отличието на БХРА означава, че екипът на Кулинарна академия HRC работи в правилната посока за успешното развитие на българския туристически бизнес.
1 Коментар
1